21 de febrer 2007

Rajoy: Un punt de vista diferent

Així, com l'eslògan que es va utilitzar per promocionar el turisme a Catalunya l'estiu passat, és com s'hauria de prendre aquesta visita 'oficial' que el líder del PP va encetar ahir i que el portarà per les nostres 41 comarques.
Es tracta d'una visita que, sens dubte, l'únic que ens deixarà serà caspa, maquillatge del dolent i ràbia, molta ràbia, perquè aquest home no ve a fer fotos i comprar souvenirs, malauradament, sinó a vomitar missatges carregats de demagògia (ZP també li està agafant el gustillo) i mentides amb un marcat caràcter centrista, aquella DISFRESSA que durant l'any guarden personatges com en RuizGa i en Darth Vader i que els autèntics líders PPeros els hi demanen només per quan han de sortir dels seus feus.
La tournée va començar provocant al respectable: a Poblet, toma ya! a més segons va comentar ahir el TN, la visita es va programar amb caràcter privat però, sorpresa-sorpresa, l'Abat Josep Alegre (persona piedosa que no va recórrer a 'la cobra' -Edu's- per esquivar a en Marianico) es va veure envoltat de cop per mitjans que van immortalitzar el moment de la seva passejada amb la titella del pare, que després va fer un 'speach' a les portes del Monestir, sort que estalviant-se numerets amb les banderes.
Bé, comento tot això perquè li desitjo a en Rajoy i als seus esbirros un viatge per Catalunya tranquil i sense sobresalts. Vénen aquí perquè s'acosten les municipals i el fantasma Ciutadans comença a espantar-los, o sigui que en el fons només visitaran als seus familiars, a dir-los que els estimen, que 'La Obra' els necessita i que no es deixin ensarronar per cants de sirenes tan lletges com en Boadella i en Rivera. Per mi no són benvinguts, però d'aquí al boicot i a la intimidació hi ha un bon tros. És cert que cada dia són més indesitjables i que se'ls veu el llautó d'una hora lluny (l'episodi de "l'Ehtatuto arriquitaung" només és això, un capítol més) però precísament per això ja es marquen sols. 'No hay peor desprecio que el no aprecio'. No són ningú, aquí. Que vinguin, que vegin, que passegin, que parlin, i el sol, a seguir sortint el dia següent.

Foto: http://www.ratzinger-z.com/caricaturas/

8 Comments:

Blogger Puji said...

A ells ja els coneixem, però aquests viatges van bé perquè així coneixem els enemics que tenim a casa i que els acullen en aquestes ocasions.

Sense anar més lluny, ahir en Marianico va ser a bodegas Torres, on el mandamás li va deixar fer un discurset demagògic dels seus, rajant de la ministra de sanitat pel tema vi.

Fixeu-vos qui acull en Mariano i sabreu qui ens l'està fotent des de dins.

1:19 p. m.  
Blogger Edu said...

home ... jo crec que els hem de respectar si no ens insulten ... l'altra galta només pels piadosos de cor ... si venen a provocar, com diu en geri en el seu post, a por ellos que són pocos y cobardes.

2:41 p. m.  
Blogger Oriol said...

doncs uns viatges galàctics d'ous estrellats a les americanes, sempre m'han fet gràcia. 'pa que te voy a mentir'.

6:18 p. m.  
Blogger Candela said...

completament d'acord!

La foto..jajajajaj

6:35 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Kanu soc la Olga!!!!! Me enterao ke tens aket blog penjat je,je,je està guay!!!! Espero ke vagi tot bé!!!! Un petonàs molt gros Muaaaaaaaaakkkkkk!!!


olgarm12@yahoo.es

7:45 p. m.  
Blogger Gerard Agudo said...

Són pesats aquests del PP!!!!

6:02 p. m.  
Blogger Edu said...

eiii!!! punt de vista diferent ... actualiza, actualiza, actualización ... !!!

4:13 p. m.  
Blogger Candela said...

POSTEJA! POSTEJA!

11:47 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home