24 de gener 2007

Que què?

L'Imma és guay. Més encara, és 'cool', un mot que comença a córrer per aquí i que té una àurea de modernitat que també li fa justícia al partit de l'Imma. Això sí, més enllà de què són l'esquerra verda, fins ara no tenia gaires més referències de quina era la seva Postura, així, en general i amb majúscules (oju, segurament aquest és el meu problema... no el d'ICV).
Ara sé més coses. Per exemple que ella se sent més propera a un 'okupa' que a un especulador. Sent així, es mostra partidària de l'okupació sempre que aquesta no estigui vinculada a la violència. És més, ella creu que "si unes persones ocupen de manera pacífica un espai que fa 15 anys que està buit i li donen una funció social, aquests no són delinqüents". Res de passar per negociacions a tres bandes (administració-propietari-okupants), solucions pactades o tonteries d'aquestes on el cabron del propietari podria gosar a negar-se en rodó a cedir el SEU espai. Es declara 'antisistema', entenent que antisistema és aquell que es rebel·la contra les injustícies i rebutja que els seus impostos es destinin a qüestions militars (per a què metralletes si amb un encenedor pots cremar un contàiner. Vale, vale, ara estic sent injust).
Ella és 3a tinent d'alcalde de BCN gràcies als vots de ciutadans que pateixen un problema moltes vegades denunciat (Edu) i per al que encara no s'ha acabat de trobar una 'solució efectiva' (acabo d'escriure aquesta expressió i entenc el significat d''eufemisme amb dos parells de collons'). Persones que intenten complir la llei i que segurament descarten la 'política-de-fets-consumats-i-a-l'altri-que-el-bombin' que suposa l'okupació. En fi, persones que pensaven que el marc legal sobre el que s'aixeca 'el sistema' els protegirà en tant que compleixin les regles del joc. Doncs no. No per a l'Imma. L'Imma troba més preocupant i injust que es penalitzi l'okupació, un moviment de Robin Hoods moderns que es passa el tema de la propietat privada pel forro.
Bé, Imma, sí, aquest escrit és profundament tendenciós i en cap moment he mencionat que a 'Els Matins' de TV3 et van preguntar sobre aquest fenomen i no sobre les polítiques d'habitatge o la de construcció d'espais perquè les entitats socials hi puguin desenvolupar les seves activitats... potser les teves respostes haurien estat unes altres. De totes maneres, jo espero que a les properes eleccions (del que sigui) els únics vots que rebis vinguin d'aquesta gent. I ja que hi ets, perquè no els deixes el cotxe oficial perquè vagin a buscar birres?

7 Comments:

Blogger Otger Cataló said...

jejeje és clar és que fent les reunions de partit al sofà de casa fa que es crei un clima de confiança que fa que s'acabin dient tonteries.... Mayol, Mayol ...

4:44 p. m.  
Blogger Gerard Agudo said...

Estic segur que a casa dels Saura juguen a Polis i Cacos... el què no sé és qui es disfrassa de qui.

9:31 a. m.  
Blogger Candela said...

UOOOOOOOOOOOOOOOOO AQUI TAMBÉ LA MAYOL!!!!!!!!! AUGHHHHHHHH

FALSAAAAAAAAAAAA!!!!!!!

10:14 a. m.  
Blogger Oriol said...

kanu, directament, aquesta tia és falsa i idiota. Especulador qui és, el que ven o el que compra?

1:06 a. m.  
Blogger Otger Cataló said...

De totes formes i era que hi penso encara recordo la nostra acolorada (sobretot per part meva) discussió sobre la propietat privada ... mmmmmm ... vas aconseguir treu-me de les meves caselles !!!

9:50 a. m.  
Blogger Unknown said...

Oju, el respecte a la propietat privada per mi és indiscutible (en això estarem d'acord), i és d'això del que parlo en aquest post. A partir d'aquí, i la manera com pugui ser considerada-tractada (llibertat per acaparar, límits pq això no sigui així, etc etc) ja formaria part d'un altre debat, no creus? De moment el pacte de mínims ja el tindríem...

10:18 a. m.  
Blogger Otger Cataló said...

fariem govern Kanuddao, això no ho dubtis !!

12:10 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home