07 de febrer 2007

El bombero torero


Sí senyor, el Capità Enciam. Encara ennuegat pels tropezones ppros sobre el tema mossos, va i es fot en un altre fregat gratis: Les Drogues! En Sauron, en una opinió que a bote pronto comparteixo, va dir a El Club de TV3 que caldria legalitzar-les. Si és que són tal para qual! Un fumetes i l'altre antisistema... crestis i bisuteria mutilante (neologisme de precisió by Eli Rigau) para dos! 'Des de luegu', entre el Capità Enciam i l'Escarola Power, el pobre Joan Herrera sembla un escolanet que no gosa a fotre's el vi de missa...
En fi, que el tema no està en el debat en sí, en el que insisteixo que jo compartiria sens dubte l'opinió del líder del partit dels guays. La cosa està en què la Generalitat no hi té res a manegar, en això, ja que és competència del Govern Central. Per tant, si t'escalfen la boca, recorda qui ets: un conseller d'Interior en entredit des que se't va nomenar, pel que representa el partit que lideres i el que comporta el càrrec que ocupes; o sigui que si un dia et deixes el sentit comú a casa, tira de retòrica d'exfutbolista (que ho vas ser) i posa't a vomitar tòpics que et faran absolutament aborrit però no et buscaran problemes.
D'una banda els col·leguis de la Santíssima Trinitat no en sabien res, i el pare es deu haver ennuegat amb el relaxat te de les cinc (hora d'emissió d'aquest bon programa). De l'altra els desgraciats pperos amb el Sr. Cap de Sirera al capdavant dient que el nostre conseller d'Interior vol convertir Catalunya "en el paradís de les drogues".
Bé, tot plegat un debat tan estúpid com estèril. Un matar l'estona perquè sí que tampoc és tan greu, cert. Però escolta, amic Joan, posats que ara a la Gene es porta el govern tranquil, perquè t'emmerdes posan-te en terrenys on malauradament no hi pintes res i que a més et costaran, a tu i al teu govern, pals gratuïts? T'ho hauries de plantejar... una altra cosa és que, acostant-se les municipals, vulguis posar èmfasi, peti qui peti, en el missatge ultracool que ja va engegar la teva parella per preparar l'assalt a Barcelona. Ara que, sent així, tampoc crec que sigui garantia de grans coses...

7 Comments:

Blogger Oriol said...

tot el món polític fa podor a "chamusquina", parlen sense saber que comporta el que diuen. Són uns passarells!!

12:55 p. m.  
Blogger Candela said...

jajaj al principi he llegit que ho havia dit al Club Super 3 i pensava, ara si que se li ha anat la olla al Saura!

3:37 p. m.  
Blogger kanuddao's said...

jeje, i la que s'hagués liat si hagués sortit parlant al Club Súper3 de drogues... "legalitzem les drogues, súpers!"

6:40 p. m.  
Blogger Dani Gadea said...

una patada més a la meva participació a les eleccions. Realment, ens governa el mal menor...mare meva.

11:28 p. m.  
Blogger Gerard Agudo said...

Em poses una Big Mac i una paperina i de postres si us plau un McFlurry amb Maria. ..
Tu carinyo vols algo? - Si un nuggets amb heroïna si us plau.

Marxando.

9:02 a. m.  
Blogger Puji said...

Aquests dos més que en verds s'estan convertint en jardiners... ho dic pels jardins en els que es foten.

10:18 a. m.  
Blogger Candela said...

L'HE VIST!!!!!!!!!! ANAVA A QUARTS DE DUES PER EL CARRER ESCORIAL AMB UN MÒBIL... EL SAURA VULL DIR, TOTHOM EL MIRAVA I FEIA QUE NO AMB EL CAP (la gent vull dir ara, com dient, allà va el pallasso!!)

2:58 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home