05 de novembre 2006

... and the winner is... Mon-ti-llaaaa


Primer intercanvi de cops en calent després d'enterar-me de... la notícia. Anunciar que es vol encetar un camí, pel que fins ara s'ha dit, no vol dir anunciar que s'ha arribat al Km.3 del mateix. O sigui que com que en política tot és possible, em dono temps a què es desencadenin les notícies per seguir pensant que encara es pot encetar una altra via. Malgrat això, tot sembla indicar que, davant la bifurcació, ERC s'ha tornat a deixar seduir pels verds prats i els camps de roses color salmó que acompanyaven el trajecte, enlloc d'un viatge en limo amb una alegre gralla entonant una música triomfant durant el viatge però amb un partenaire més aviat onanista. No ho entenc, però també he llegit que ERC veia a en Mas massa 'calentabraguetes'... vamos, que fins i tot tenia planejada una colleja a mig camí i abraçar-se a la sociovergència (una teoria que em sembla una mica rebuscada, d'altra banda). En fi, insisteixo, de moment... ni ho entenc ni m'ho esperava d'esquerra. Ja ho he dit!... Però si l'oferta de CiU era força més temptadora... ja us ho heu pensat bé?!
Vale. Prou de drames. Parlem de legitimitat. Un debat que sortirà i que per molt que jo no vulgui tripartit, no trobo que sigui just. Legitimitat, tota. Perquè, de confirmar-se tot això, per molt que CiU hagi guanyat en vots i en escons... no seran capaços de formar una majoria de govern. En aquest cas, dir lo del pacte de perdedors és apel·lar a l'argument del cuento de la vieja, i en aquest terreny, cal dir que l'equip que formarà l'executiu té un suport en vots, i escons, superior (penso que el vot ideològic està per sobre del tàctic). A més, que aquí no votem presidents sinó llistes! mal que ens pesi. Nominem a uns senyors/es perquè ocupin un escó en nom d'un partit i... que la fuerza os acompañe (ja que no podem monitoritzar-vos nosaltres)!.
Doncs això.

6 Comments:

Anonymous Oscar said...

Jo també crec que el Tripartit és totalment legítim perquè constitueix majoria absoluta. Però tot plegat em sembla un pacte fet amb calçador.
Que la força ens acompanyi!

9:51 a. m.  
Blogger Puji said...

Amén!

10:18 a. m.  
Blogger Oriol said...

legítim ho és, tot el que es fa dins del marc legal és legítim, però no és ni honest ni conseqüent perquè no s'ha defensat el que ha volgut el poble.

10:19 a. m.  
Blogger Gerard Agudo said...

És una putada per en Mas però és totalment legítim. La gent al votar ja sabia que podria pasar això...així és la democràcia.Ens agradi o no.

Grècia també va guanyar una eurocopa fent un futbol de merda però el 'futbol és asín'.

12:10 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Legítim? Vinga home!! Doncs que es presentin junts aquests bandarres. Ja no recordem les crítiques d'en Caro Rodriguez (les coses i la gent pel seu nom) al PSC fa uns mesos? Som una colla d'imbècils, mai ens ha importat de veritat que ens prenguin el pel, si, si, ens queixem una mica, però després no fem res de res (jo el primer).
Els yankees tenen molts defectes, però allà, o votes Republicà o Demòcrata, ni trios ni històries (ok, sobra el vot a vetar les lleis del president).
Curiós exemple Gerard... La política es asín?

5:33 p. m.  
Anonymous MINERVA said...

Jo no soc convergent, no vaig anar a votar i no he tingut cap decensís perquè ja començo a ser "gallina vella" i m'ho agafo tot molt tranquil·lament.

Però el que si veig és que Montilla (per favor, de Monti només tres: Monty Cliff, els Monty Pyton y el general Montgomery que va guanyar al mariscal Rommel en les batalles del desert de la II Guerra Mundial. Aquest sapastre que ara serà "honorable" (que torni els 1000 mil·lions de La Caixa), no té categoria per dir-se Monti. Doncs bé, en Montilla, en Carod i en Saura, l'únic que han demostrat és un afany de poder immens, sense comptar amb el joc democràtic. Tot estava pastelejat i CiU no ha jugat bé les seves cartes. No hi ha afany de millorar el País, que ells mateixos han ensorrat, i l'únic, la poltrona i els calers, perquè això durarà poc.

Jo fa anys que vaig deixar d'anar a votar, i ho faig en tot cas per les municipals, que conec al personal, però QUE S'HO CONFITIN, però aquest no és el meu govern. L'únic motiu "de orgullo y satisfacción" és la marranada que li ha clavat Montilla a en Zapatero. "Roma no paga a los traidores". Només cal esperar que l'era zETA-P, s'acaba.

7:37 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home