21 d’octubre 2006

Rrrrrrrrrrrroyal Rumble!!!!!!


Estic emocionadíssim... Divendres, 11 de la nit. A3. El fill de la Carmina i el seu llibre sobre els darrers anys de sa mare y sus vivencias. Negocio o Homenaje? la pregunta de la encuesta a 0,90+iva el mensaje... consejos publicitarios. Zapping. 'La Teva'... el partit del segle de cada quatre anys (quan es deixen). Ni puta idea que el feien avui. Flipante: Arturí-turí, El Cordobés, El que és com tu, Vader i el Capità Enciam... junts. Ho he pillat tard, suficient com per donar-vos el meu anàlisi particular, intransferible i absolutament esviaixat del partit. Passo amb els titulars:

* DEBAT FORÇA COMPLERT ON HI HA HAGUT TEMPS PELS ANUNCIS RESPECTIUS I TEMPS TAMBÉ PER POSAR-SE A PARLAR DE DEBÒ (EN MONTI S'HO HAVIA PREPARAT MENYS)
* EL ARTISTA ANTES CONOCIDO COMO ARTURÍ-TURÍ HA SALIDO A HOMBROS DE LAS VENTAS
* A EN MONTI NO LI TREURIEN PUNXA NI AL SHOW DE FLO
* CAROD, SOVINT, LA MARIHUANA PROVOCA SOMNOLÈNCIA. AH! I NO ES DISCUTEIXI AMB LA DONA ABANS DEL DEBAT, QUE POSAR CARA DE PEQUINÈS BORDE NO QUEDA BÉ
* CREC QUE HA ASSISTIT EL DOBLE D'EN PIQUÉ DEL POLÒNIA, EL PROBLEMA ÉS QUE S'HA DEIXAT EL CISTELLET D'OUS PER TIRAR-SE'LS A SOBRE
* EL FLORERO SEMBLAVA CUIDA'T I BEN REGAT, TOT I LA SITUACIÓ A LA TAULA, LLUNY DE L'ENCISADORA FLAIRE DEL PERFUM FRESC DE ROSES DEL CORDOBÉS I AL COSTAT DE L'ENEMIC DE LES PLANTES... VADER

Alineació i valoració:
* En Cuní, cap de taula 1: *** Mosso d'Esquadra
Ha intentat aplicar la màniga ampla i també ha sabut parar a temps l'ascensió dels lluitadors a les seves barbes. El punt negatiu ha estat haver d'apel·lar a un pacte previ entre els gabinets de comunicació de tots els partits, aliè a ell i que el presentador havia de fer complir. Ha demanat disculpes per haver-ho fet.

* L'Artur, 1er per l'esquerra d'en Cuní: ***** MVP
Li ha pintat la cara a tothom menys a en Carod (perquè l'estona que jo ho he vist, 20-30 minuts, no hi ha hagut cap enfrontament ni retret). Amb en Piqué, la primera en la frente (sobre a veure qui era més xulo en temes de disminució d'impostos): "Senyor Piqué, CiU ha estat votant sempre a favor de totes les reduccions d'impostos que s'han fet a Espanya, vostès no poden dir el mateix". I finalment rollo el que ha deixat l'altre en una parella i ja no en vol saber res: 'Ja us ho vaig dir fa un any... que tal com estàveu no anàveu bé i que passaríem de vosaltres'. A en Montilla n'hi ha hagut mil... li ha fet un calla't tremendo discutint la conveniència o no de suprimir l'impost de successions, esgrimint l'Estatut!, i quan en Monti ha pogut tancar la boca i tornar a parlar (merda! m'ha robat l'Estatut!), El que farà més que ningú pels catalans li ha tirat en cara un pacte amb el PP relatiu a impostos de quan l'idili dels pitufitos (chof). No ho havia dit mai explícitament, tot i que sempre m'he mostrat partidari del pacte CiU-ERC, reconec que aquests dies ja no hem molestava tant la sintonia amable de la Catalunya Social Montillesca, però després d'avui... seguiré votant a ERC, allò que persegueixen és el que jo vull, però siusplau que en Mas sigui President.

* El que és com tu, a l'esquerra de l'Artur (com sempreeee): ** Brillante pasota
El Ronaldinho d'Stamford Bridge (Ronaldinho va estar un pèl pitjor). Qualitat en les intervencions, coherència, arguments-no eslògaaans i solidesa. Llàstima que avui no deu haver tingut ganes de la topada i del foc creuat. Quan n'hi ha hagut, ha callat. Només ha parlat quan li tocava el torn. La sensació és que s'ha amagat. Pel que ha dit, i aquests són bastant capgrossos. Si hi ha pacte CiU-ERC, en Duran s'haurà d'empassar les ganes de ser ministre perquè aquesta gent anira al Parlament i al Congrés amb cresta i ganes de rockandrolear... sííííííí!

* El Cordobés, 1r per la dreta (?!) d'en Cuní: * Necessita millorar
Tou, imprecís, lloro, gris, baixón... perquè no van portar en Sergi Mas? Ja us he dit que segur que em vaig perdre bastant programa, és més, vaig pillar l'apartat econòmic (ja en podria haver agafat un altre!) i el missatge final al populacho. Però durant l'estona que el vaig veure, en Mas, a banda de la que li ha ventat amb lo de l'impost de successió, a colación, li ha posat l'exemple de l'economia sueca (que en Monti elogia sovint). Amb el Cordobés estès a la lona, ha hagut de convertir-se el florero en planta carnívora per llançar una mossegadeta suficient perquè s'esverés tot, en Cuní cridés a l'alto i es passés a un altre tema. Això sí, el jesusitodemivida se'l sabia de collons, tot i que també es notava un munt que era el jesusitodemivida i que hi recorria massa sovint. L'únic touche: "cap de nosaltres excepte vostè ha d'anar al notari"... i continua el jesusito. Siusplau, que no sigui President.

* Darth Vader, el més a la dreta (on havia d'estar, sinó?): ** Regular
Li he enganxat el tema que en teoria més forts han d'estar, però no és que hagi brillat en excés. Ha acabat adoptant el paper de 'muñeco pim-pam-pum' i les ha entomat de tot arreu acabant sempre amb el paper de marginat i contestant als temes que no li agradaven: "Això no és sèrio". S'ha presentat com a partit de govern (sí, sí, per governar ells) per desplegar amb seny l'Estatut i no li ha tirat la canya ni 'cristu'. Hi ha bulling, al Parlament?

* El florero, cap de taula 2 (cueces, o enriqueces?): ** M'ho sé, m'ho sé
En Piqué li ha guanyat una balassera sobre els impostos i s'ha picat. Se sabia el tant per cent de PIB que tots els països europeus destinen a despesa social, el sistema impositiu suec de pe a pa, guinyos a en Monti... la foto del seu partit: li ha llençat una puya a en Mas. L'Artur ha demanat al·lusions, i amb l'ús de la paraula ha aprofitat per llençar-li una colleja a en Vader (gràcies. Senyor Piqué: sap perquè per molt que proposin ningú els hi fa cas i a nosaltres sí? perquè vostès no governaran ni tenen possibilitats d'estar al poder), passant del florero.

M'ho he passat teta!

6 Comments:

Anonymous Anònim said...

Jajaja. Molt bon resum del debat.
Vaig haver de comprovar que era la TV3, perquè pensava que estava veient els "muñecos del Guiñol"!!!
El millor moment va ser quan en Montisha deixa de mirar la xuleta i diu: "se lo dic perquè..."
Em vaig enrecordar de la profe d'EGB de català i de la cara que debien posar els seus assessors mentre "lo deya".

10:48 p. m.  
Anonymous MINERVA said...

Ho confesso. NO vaig veure el debat perquè a casa ens agrada això del CSI i de les investigacions forenses, i no se'ns ocudeix altra cosa que grabar el NCIS (Navy, investigación criminal - ho escric en castellà perquè ho passa la Sexta), i per tant, vaig estar totalment "outside" del debat.

Demès, també he d'afagir que si feia una mica de zapping, SEMPRE EM TROBAVA EL CAP..O D'EN MONTILLA, i mira que és dolent l'home xerrant, eh!!!. A veure, sociates, els cursos d'oratória, on són???.

Doncs bé, gràcies a la Barra de Fumadors, m'he fet un magnific apunt de com va anar, i he considerat que prefereixo esperar al blog que no pas veure el debat.

Per cert, proposo un anàlisi forense que no polític de la campanya, a veure si "destripem" el que hi ha dintre d'aquests caparronets de pòlitics que ens ha tocat.

I un altra cosa, On eren els Ciutadants per Catalunya?. També es presenten, oi? O és que el parlament està monopolitzat per només cinc partits?

7:35 p. m.  
Blogger kanuddao's said...

@ Minerva,

Suposo que si no hi eren seria pq només hi havia els partits amb representació parlamentària, no? Tampoc és plan de rodejar en Cuní de 'lumbreras', que ja prou que li van escalfar el cap!

11:06 p. m.  
Blogger Puji said...

Jo tampoc vaig veure el debat perquè em va fotre una mandra de collons, cada dia m'avorreixen més. sort que tenim el bar de fumadors i espai D per veure'n l'anàlisi.

Si convidessin Ciutadans haurien de convidar els de "vota en el vater" els de la legalització de la maria i la falange autentica y de las JONS

9:55 a. m.  
Anonymous Oscar said...

Brillantíssim i divertidíssim resum del debat.

Jo sí que el vaig veure i coincideixo en dir que Mas, Carod, Piqué i Saura em van agradar molt (cadascú amb el que predica), però Montilla és el tio més soso de la capa de la terra. No em crec que vulgui ser President.

Com bé dius, crec que el tio es passa el dia resant perquè no li fotin el marron de ser Molt Honorable.

Segueixo opinant que el millor que ens pot passar (el menys dolent) serà un pacte CiU+ERC.

12:21 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Buenas Mr.kanuddao,
M'ha arribat un correu que m'ha fet bastanta gràcia i he pensat que, donada la gran càrrega política del teu blogg, era un bon lloc per penjar-lo. Deixant de banda que és només un Mail graciós, també crec que és la percepció que molts no iniciats tenen dels partits politics. Broma a part, aquesta percepció sobre la política és el que alimentarà el debat que tindrem dintre de 8 dies sobre l'abstenció electoral.


En nuestro partido político cumplimos con lo que prometemos.
Sólo los imbéciles pueden creer que
no lucharemos contra la corrupción.
Porque si hay algo seguro para nosotros es que
la honestidad y la transparencia son fundamentales
para alcanzar nuestros ideales.
Demostraremos que es una gran estupidez creer que
las mafias seguirán formando parte del gobierno
como en otros tiempos.
Aseguramos sin resquicio de duda que
la justicia social será el fin principal de nuestro mandato.
Pese a eso, todavía hay gente estúpida que piensa que
se pueda seguir gobernando con las artimañas de la vieja política.
Cuando asumamos el poder, haremos lo imposible para que
se acaben las situaciones privilegiadas y el tráfico de influencias.
No permitiremos de ningún modo que
nuestros niños tengan una formación insuficiente.
Cumpliremos nuestros propósitos aunque
los recursos económicos se hayan agotado.
Ejerceremos el poder hasta que
comprendan desde ahora que
Somos la "nueva política".

Ahora leedlo al revés (empezando por la última línea y hacia arriba)

Bullón.

2:01 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home