13 de desembre 2007

216.529 € en frankfurts

... O en cervelas, lomo, picansburgs i totes les especialitats que dia si i dia també ens ofereix l'amic Clint Eastwood al mític garito del costat de l'Ajuntament... Bé, podria ser però, no, no és això. Es tracta de la despesa que el nostre govern va fer convidant a penya a la Fira de Frankfurt.

Una diputada ppera, Carme Mejías, havia demanat la informació al departament de Vicepresidència (Carodland) per poder queixar-se, així, de tota quantitat que excedís el crèdit quie els populars haurien destinat a la presència a la fira, més o menys el valor d'un paquet de pipes Facundo. Fora de la broma, que tampoc ho és tant, llegint-me la notícia que publica El Periòdico doncs home, podrien haver ajustat un pèl, no?

A pams, 156.553 euros en el transport, l'allotjament i la manutenció de 60 membres del Govern. Necessaris tots ells? pfff... tot lo necessària, per exemple, que pugui ser la consellera de Salut, Marina Geli, (posa que seria per portar tirites, gelocatils...), i bicharracos per l'estil. Vaja, mamoneo. També sorprèn que la xifra de personalitats relacionades amb el món de la cultura (Fira-Internacional-del-llibre-de-Frankfuuuurt...) convidades sigui menor. 31 convidats en els que s'han 'invertit' 27.264. Finalment s'hi van portar periodistes, a raó d'un per mitjà (qui collons es va oblidar del Tribuna Maresme?) més cinc considerats 'personalitats', 32.711 euros.

En fi, conclusions:
1. La fira va ser un èxit i penso que ser-hi ha contribuït a donar-nos a conèixer una mica més al món. Hem exportat cultura.
2. Dir això, que també sosté el govern, no ha de suposar donar-ho tot per bo. Per exemple, tractant-se del que es tractava, hi haurien d'haver anat més artistes i escriptors i menys polítics amb ganes de fer-se fotos.
3. Per cert, comparant partides, polítics i periodistes zampen més que els escriptors. El punt de partida d'una investigació sociològica?
4. Que cargantes són els del PP quan s'hi posen (encara que en aquesta ocasió, pel tema de les despeses, no es pot dir que els falti raó).

Amb mostassa, siusplau.

13 Comments:

Blogger Oriol said...

el meu amb ceba!!!
Encara recordo els frankfurt's de les santes.
M'agrada molt la idea de que els catalans ens mirem de tant en tant el melic no per "rajar" sinó per millorar.
En quant a sanitat, saps que a molt paisos la varicel.la és una vacuna que entra pel "seguro" en el pla de vacunació dels nadons-infants i a Catalunya encara s'ha de pagar!!!

12:28 a. m.  
Blogger Papi said...

Amb el 3% d'aquest import em conformo!

Que trist!

9:26 a. m.  
Blogger Otger Cataló said...

nanos estic convençut que estem tocant sostre en el desenvolupament cultural i social del país, a partir d'aquì tot baixada

10:56 a. m.  
Blogger Unknown said...

... ara no t'he entès. Què vols dir?

11:20 a. m.  
Blogger Charlie said...

Doncs què vols que et digui. Em sembla que hi ha coses molt més escandaloses, com el que ens costa mantenir un funcionariat autonòmic, que porta 30 anys tocant-se els ous.

2:59 p. m.  
Blogger Ferran Porta said...

He estat 6 anys en una institució pública. L'us que es fa dels diners públics és una de les raons que fa tres anys em va provocar una hèrnia a l'estómac, per la qual em van haver d'operar.
215.000€ són molts diners. Com bé comentes, Kanu, més escriptors i gent de lletres, i menys polítics que 1) s'haurien d'haver quedat aquí o, 2) anar-hi el cap de setmana, pagant-s'ho de la seva butxaca.

1:07 p. m.  
Blogger Dani R. said...

Sepre es bon momement per un franfur de la Riera, per esmorzar, dinar, brenar, sopar, resopó...podrien obrir 24h, no?

2:18 p. m.  
Blogger L'ALMOGÀVER DE L'HAVANA said...

Potser que ens hi convidint companys.

Una abraçada.

David

elracodemataro.blogspot.com

9:44 a. m.  
Blogger L'ALMOGÀVER DE L'HAVANA said...

Bon Nadal Albert. Per cert no obris el comentari del tal "Adam", em sembla que es un tipus de estafa que està per la blocesfera.

Bon any sobiranista.

David

9:53 a. m.  
Blogger Otger Cataló said...

Mandrós, actualitza !!!!!!!

5:14 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Kannudao, varia ja el menú!!

5:13 p. m.  
Blogger Le_petit_anarchiste said...

tant menjar flanful m'he empatxat!!! Actualitzacióoooo!!!!

10:29 a. m.  
Blogger Ferran Porta said...

Ep!, que sóm uns quants que comencem a patir per la teva salut, Kanu! Empatx de Frankfurts, potser?? :)

11:47 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home